Overslaan naar inhoud

     
Welkom op onze nieuwe webshop 

The perfect pizza

Dinsdag, 18u

Aan de kalender toevoegen:

Zelf de echte, luchtige Napolitaanse pizza leren maken. Is dat iets voor jou? In deze workshop neemt Leander aka @Bakmanschap jou mee in zijn pizza verhaal en deze keer met een kleine feestelijke toets. 

We starten bij het begin: bloem, water, gist en zout transformeren we met onze eigen handen in een sterk en luchtig deeg. Tijdens het kneden (2 x 10 min) hebben we het over Napolitaanse pizza, het deeg, en hoe we straks van onze deegbol een prachtpizza maken. Jullie krijgen je eigen deegbollen en het recept gewoon mee naar huis om daar jullie skills meteen verder aan te scherpen. Je geeft je pizza zelf vorm, schuift hem naast de vlammen van onze hete Vonken oven of Gozney Dome Gen 2 XL en draait deze in het rond al was het je grootmoeder op het laatste familiefeest. Ook in je gewone oven thuis kun je met een aantal trucjes een superpizza bakken. 

Over de workshopgever: Bakman bakt er iets van - (zuurdesem) pizza, brood, zoet ... wat er ook maar in het vuur te vinden is. Hij haalt het er met gevaar voor eigen leven uit, maakt er goeie tijden van met familie en vrienden en deelt de liefde voor het vuur en het bakmanschap in workshops en recepten zodat nog meer mensen van wood-fired food kunnen genieten.

Wat is inbegrepen?:
  • 2 overheerlijke pizza's mits je deze zelf bakt in een Vonken of Gozney oven
  • Verse ingrediënten en verschillende unieke toppings
  • Alle nodige accessoires zoals schort, messen, handdoeken, snijplanken, ...
  • Aangepaste dranken
  • Zelfs de afwas

Cook - Taste - Enjoy

De kleine lettertjes: De workshop zal doorgaan vanaf er 10 personen zijn ingeschreven. Indien u door omstandigheden niet kunt aanwezig zijn, gelieve dan ten laatste 5 dagen vooraf te verwittigen.